Stoły masarskie rozbiorowe ze stali nierdzewnej – śląski producent
Przemysł spożywczy, a w szczególności zakłady mięsne, podlega szczególnej kontroli pod względem stosowania zasad higienicznych i sanitarnych. Zasady te bezwzględnie muszą być stosowane na każdym etapie produkcji. Utrzymanie właściwego poziomu sanitarnego jest możliwe dzięki zastosowaniu wyrobów ze stali nierdzewnej.
Stal nierdzewna jest łatwa w utrzymaniu czystości, dlatego właśnie jest doskonałym surowcem do wytwarzania masarskich stołów rozbiorowych. Od lat współpracujemy z zakładami mięsnymi dostarczając im dopasowane do ich indywidualnych potrzeb i procesów produkcyjnych masarskie stoły rozbiorowe ze stali nierdzewnej.
Chętnie podejmiemy współpracę z zakładami mięsnymi z całej Polski. Realizujemy zlecenia na wykonanie stalowych stołów rozbiorowych według dostarczonych przez zleceniodawcę parametrów.